Welkom op de pagina van groep 7/8!

Voorstellen

Wij zijn groep 7/8 en krijgen les van juf José en juf Lindsay.  Op onze groepspagina zullen we regelmatig nieuwtjes plaatsen over onze groep. De afgelopen maanden hebben we ontzettend veel leuke dingen met elkaar gedaan.

• We zijn naar Tastbaar Techniek geweest op het Vakcollege.
  • We hebben meegedaan met Nationaal Boomfeestdag in het Kuinderbos.
  • We hebben de bloembakken op ons schoolplein gevuld met allerlei verschillende bloembollen. Laat de lente maar komen!
  • We een boekenclub zijn gestart in de klas. We lezen en praten nu iedere week over het boek ‘De brief van de Koning’.
  • We hebben lootjes getrokken met Sinterklaas. We hebben hele toffe surpises en gedichten voor elkaar gemaakt en met Sinterklaas hebben geskyped.
  • We hebben meegedaan aan de Paarse vrijdag.
  • We hebben genoten van de kerstlunch op school en van een extra lange kerstvakantie!
  • We wel gelukkig samen het nieuwe jaar konden openen met een toost.

Wist je datjes…

• Wij de eerste weken veel spellen en opdrachten doen om elkaar (nog) beter te leren kennen?
  • Wij graag naar buiten gaan om te leren, te ontdekken, te werken, te lezen en te spelen?
  • Wij dit jaar voor het eerst werken met de methode Staal voor Spelling?
  • Wij werken over de Maori’s tijdens de Da Vinci lessen?
  • Wij groepsdoorbroken werken tijdens Atelier, begrijpend lezen en pravoo lezen?
  • Wij eigen avatars op de computer hebben ontworpen?
  • Wij al drie verjaardagen hebben gevierd in de eerste drie schoolweken?
  • Wij startkwartiertjes in de klas hebben?
  • Wij voor de Kinderboekenweek een eigen boekendoos gaan ontwerpen en presenteren aan elkaar?
  • De boomwackers zijn gebruikt bij de Energizers en de muziekles?
  • Wij meedoen aan Hackshield?
  • Wij zijn gestart met atelier? We werken over het thema ‘Worden wat je wilt’.
  • Met atelier gaan we een collega maken, een drieluik schilderen en kleien.

Klaar voor de 21e eeuw!