Welkom op de pagina van groep 7/8!

Voorstellen

Wij zijn groep 7/8. Een groep van 9 meisjes en 6 jongens.
Dit jaar zijn er twee nieuwe meiden bij ons in de klas gekomen. Welkom!
We gaan er een mooi jaar van maken met elkaar.

Eerste schooldag van 2021

Na lang wachten was het vandaag eindelijk zover: de eerste schooldag van 2021!
Het was fijn om weer met elkaar te zijn. Voor de middagpauze hebben we een heerlijke sneeuwwandeling gemaakt, we deden zelfs een snowface challenge!
Brrrr…..

Praktijkklas

De praktijkklas is gestart! Hermann-Jan, Alex en Naomi zijn de eerste Regenboogleerlingen die naar deze nieuwe klas, genaamd de Florescat, gaan.  Zij schrijven hieronder zelf een stukje over de eerste lessen op de Floriscat.

Dit schooljaar is de Florescat begonnen. Iedere donderdag gaan Alex , Naomi en Hermann Jan gaan daar heen. Wij krijgen les op de Horizon van meester Joost en juf Ilona. Wij hebben een egel hotelletje gemaakt. En we hadden met een houdbrandpen de logo gemaakt. De egelhotel hadden we voor de 3 scholen gemaakt. Nu zijn we bezig met kerst. We hebben een flyer gemaakt met kerst spulletjes en daar kunnen mensen iets bestellen voor kerst. De spullen gingen we zelf maken. De helft van het geld gaat naar een goed doel. We hebben gestemd en dit jaar is het Kika.

Klaar voor de 21e eeuw!