Welkom op de pagina van groep 1/2/3!

Voorstellen

Wij zijn groep 1/2/3. Onze groep bestaat uit 7 meisjes en 9 jongens. We krijgen les van juf Celine, juf Inge en juf Sanderina. Dit jaar hebben we voor het eerst een 1/2/3 combinatie. Ons motto is: samen waar het kan, apart waar het moet!

Gouden weken

De gouden weken zijn van start gegaan!
We doen veel samen om elkaar (nog) beter te leren kennen en begrijpen. We hebben met elkaar klassenafspraken gemaakt.

Betrokkenheid

Groep 3 werkt met de lees- en taalmethode lijn 3. We hebben de afgelopen weken al veel letters geleerd en zullen dit de komende periode gaan uitbreiden. Leuk om te zien dat de kinderen, ook uit groep 1/2, zo betrokken zijn bij de letterfilmpjes van lijn 3. Deze betrokkenheid zien we ook terug bij rekenen en bij het leren schrijven van de letters en cijfers. De komende periode gaan we werken met het thema ‘de boom’ uit lijn 3 en het thema ‘en toen?’ van de Kinderboekenweek.

We hebben veel zin in dit nieuwe schooljaar!

Klaar voor de 21e eeuw!