Welkom op de pagina van groep 4/5/6!

Wij zijn een middenbouw groep met 14 kinderen, die bestaat uit groep  4, groep 5 en groep 6. Juf Francisca staat iedere dag voor onze groep. Wij vinden het fijn om plezier te maken, elkaar te helpen, samen te werken en samen te spelen in de groep en op het schoolplein.

In de ochtend werken wij aan rekenen, taal, lezen, begrijpend lezen en spelling. Bij deze vakken komt de nieuwe leerstof zoveel mogelijk aan bod door het inzetten van coöperatieve werkvormen en bewegend leren.

In de middag besteden we tijd aan groepsvormingsactiviteiten, schrijven, ateliers, muziek, drama, wereldoriëntatie, verkeer en gym.

Deze weken zijn we aan de slag met het thema ‘Het begin – Het ontstaan van alles’ vanuit de methode Davinci op het gebied van wereldoriëntatie. Hierbij leren we over het ontstaan van de aarde, het leven op aarde en de dieren onder water.

Ook zijn we gestart met Ateliers, waarbij we vanuit verschillende onderwerpen en creatieve lessen bezig gaan met het thema Tijd.

Zoals u kunt lezen, zijn wij in de groep iedere dag hard aan het werk. Maar hierbij is het allerbelangrijkst, dat iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn en we het met elkaar leuk hebben

Wij gaan er met elkaar een super fijn schooljaar van maken.

Klaar voor de 21e eeuw!