Groep 6/7/8

Gezinsavond

Van 18.30 tot 20.00 ging de hele school met  hun ouders naar school voor de afsluiting van het afvalproject en de kinderboekenweek. We hebben allemaal activiteiten gedaan zoals een brug  gebouwd met kapla, een huis gebouwd met spagettisliertjes en marsmellows, en nog veel meer. Aan het eind van de avond hebben we lekker gedanst en nog wat koffie en thee gedronken. Daarna gingen we even naar buiten. We hadden heel veel foto’s gemaakt en tiktokies.
En toen gingen we naar huis.

Alycia

Bezoek HVC Lelystad

Afvalproject

Met groep 6/7/8 zijn wij in Lelystad geweest. Het was heel gezellig. Juf Sanderina was mee en we hebben allerlei leuke activiteiten gedaan. We deden een wedstrijdje, de teams waren: groep 7/8 tegen groep 6. We gingen kijken in de containers en in de kelder. Als laatst gingen we een spel doen op een kaart dat we de foute dingen rood moesten omcirkelen en de goede dingen groen. Uiteindelijk had groep 7/8 gewonnen. De winnaars kregen een aapje of een autootje die werkte op zonne-energie. En iedereen kreeg een bakje pepermuntjes en een container pennenbakje. Het was super!!!!

Groetjes Mare.

OBS de Regenboog, Ens - Groep 6/7/8 -

Online samenwerken

Groep 8 heeft vandaag gekeken hoe je online kan samenwerken. Soms is het namelijk heel handig dat je documenten snel met de juf of meester kan delen maar is het ook fijn wanneer je klasgenoten even met je mee kunnen kijken.

Om dit te doen hebben ze gewerkt in Microsoft Teams. Het was vandaag nog even puzzelen maar straks is groep 8 expert op het gebied van Microsoft Teams en kunnen ze de andere leerlingen ook leren hoe je hier kunt samenwerken en documenten kan maken en delen.

Groep 6/7/8 van start!

Schooljaar 2018 - 2019 is begonnen en groep 6/7/8 slaat de handen ineen om er een mooi jaar van te maken!

Houd de site in de gaten en de groep zal u laten lezen wat voor moois er wordt gedaan.

Veel leesplezier!