Groep 3/4/5

Nieuwe schooljaar

We zijn alweer hard aan het werk in het nieuwe schooljaar. We hebben een goede en leuke start gehad vorige week in de nieuwe groep 3, 4 en 5.

Om een fijne klas te zijn, hebben we met zijn allen besproken welke groepsafspraken wij belangrijk vinden. Ook hebben we gekeken naar wat wij een fijne klasgenoot vinden. De kinderen zijn al heel fijn aan het werk en spelen en vinden het erg leuk om elkaar te kunnen helpen, wat ze al super goed doen.

De komende weken gaan wij werken aan de volgende groepsafspraak: 'Als een ander praat dan ben ik stil en aan het luisteren'.

Nieuwe thema

Vandaag zijn we gestart met ons nieuwe thema. De komende weken gaan wij werken aan het thema Prehistorie. Het zou leuk zijn als de kinderen spullen meenemen rondom dit thema voor op de thema tafel.